Cabina Foto Targoviste

Cabina foto este un accesoriu important pentru ce voia care evenimentul dumneavoastra. Fie ca alegeti Oglinda Magica sau Cabina foto vintage, oaspetii dumneavoastra se vor distra copios. Accesoriile si textele amuzante, template-ul personalizat si fundalul, vor crea amintiri de neuitat. Fotografiile pot contine multiple ipostaze, existand posibilitatea de printare, trimitere pe retelele de socializare sau intr-o arhiva online personalizata.
Pasii pentru o fotografie perfecta sunt simpli:
– Alege accesoriile care ti se potrivesc;
– Aseaza-te in fata cabinei;
– Zambeste;
– Urmeaza indicatiile operatorului;
– Ridica fotografia printata de la operator.
Pe toata durata evenimentului va fi prezent un operator care va ajuta invitatii.

 

 

 

De ce sa inchiriati o cabina foto?

Cabina Foto Oglinda sau Cabina foto Vintage se potrivește în orice decor, ocupă foarte puțin spațiu și adaugă exact elementul potrivit de distractie pentru orice eveniment. Perfect pentru nunta, botez, evenimente corporate, targuri comerciale si multe altele, echipa noastra poate lua parte la evenimentul dumneavoastra, fie ca acesta are loc in zona oraselor Targoviste, Bucuresti, Ploiesti sau Pitesti.

Oglinda magică iese în evidență la evenimentul dumneavoastra și vă invită invitații să se distreze si sa creeze amintiri de neuitat. Asistentul de la cabina vă va ajuta oaspeții să profite la maximum de toate accesoriile cabinei foto.

 

Spune-ne detaliile, astfel încât să putem crea elemente personalizate pentru evenimentul tău.

 

Fiecare eveniment la care participam este diferit și unic. Permiteți-ne să personalizăm oglinda foto sau cabina foto pentru selfie pentru a satisface nevoile dvs. Elementele personalizabile includ:

Animații personalizate care ruleaza înainte și după fiecare fotografie. Excelent pentru branding, teme, mesagerie sau pur și simplu distracție!

Aspectul personalizat al fotografiilor vă permite să decideți câte fotografii sunt făcute și cum vor fi imprimate. Exista posibilitatea adăugarii unui logo, unui fundal personalizat, unui text și al unei date.

Toate fotografiile care se fac la eveniment sunt predate si in format digital, avand posibilitatea sa le accesati oricand.

Pentru a putea tine la loc de cinste fotografiile, invitatii au posibilitatea sa aiba aplicata o banda magnetica pe spatele fotografiei.

Totodata, pe parcursul evenimentului invitatii vor fi rugati sa ataseze pe photobook-ul personalizat o fotografie cu acestia, iar langa pot scrie gandurile frumoase pe care le au.

Fie ca sunteti din Targoviste, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti sau imprejurimi, echipa noastra garanteaza faptul ca invitatii dumneavoastra vor aprecia Cabina Foto sau Oglinda Foto si se vor distra alaturi de noi. Puteti gasi mai multe fotografii de la evenimente pe pagina noastra de Facebook – Cabina Foto Targoviste.