Servicii Foto – Fotograf Profesionist

Organizezi un eveniment corporate, nunta, botez, aniversare sau orice fel de eveniment si ai nevoie de un fotograf profesionist? Echipa noastra iti poate fi de ajutor. Fie ca e vorba de un eveniment restrans sau de ceva fastuos, iti putem fi alaturi pentru a imortaliza momentele speciale.

ALLRO Events are sediul in Targoviste, dar ne putem deplasa in toata tara in functie de cerinte si de eveniment. Pana acum am reusit sa luam parte la evenimente din Bucuresti, Teleorman, Vrancea, Dolj sau Prahova si planuim sa strabatem toata Romania si nu numai pentru a crea amintiri de neuitat clientilor nostri.

Pe langa fotografia de nunta, organizam si sedinte foto tematice cum ar fi sedintele de Craciun, sedintele de cuplu, sedinte Save the Date sau Trash the Dress si multe altele.

Echipa noastra ofera si posibilitatea de design si productie albume pentru nunta, botez sau aniversare. Un alt serviciu drag noua pe care il putem oferi este fotografierea din aer cu drona, acest serviciu se preteaza atat evenimentelor private, cat si contractelor corporate.

De ce este importantă fotografia de nuntă?

Cea mai importantă parte a unei nunți este cuplul și asta este tot ceea ce contează la sfârșitul zilei. Cu toate acestea, când vine vorba de planificarea unei nunți, vei vorbi cu o mulțime de furnizori, de la florării, creatori de rochii de mireasă, restaurante, muzicieni și lista poate continua, toți acești oameni îți vor spune cât de important este să organizezi tot evenimentul bine. Totul o să se transforme într-o goană pentru a obține florile potrivite, a avea cea mai bună mâncare, rochia pe care ți-o imaginai încă din copilarie sau costumul de mire. 

 

Fotografia de nuntă este importantă pentru că îți va surprinde ziua, îți va surprinde amintirile, va spune o poveste, și nu orice poveste, va spune o poveste frumoasă a zilei tale speciale, o zi pe care nu o vei uita niciodată. O poveste pe care o poți arăta prietenilor și familiei, copiilor tăi și nepoților, ceva ce vei avea și pe care îl poți prețui pentru totdeauna.

 

Când vine vorba de nuntă, este mai mult decât o singură zi, este despre  amintirile pe care le vei avea tot restul vieții. Este vorba despre a surprinde momente, este vorba de a surprinde emoții, este de a putea retrăi ziua prin fotografii frumoase, este de a zâmbi în momente despre care nu știai că s-au întâmplat, de a vedea emoția de pe fețele familiei și ale prietenilor și, cel mai important dintre toate, să ai o poveste pe care o poți prețui pentru totdeauna.

 

Abia după ce evenimentul o să treacă o să realizați faptul că nu sunt doar câteva fotografii cu voi doi în ziua nunții voastre arătând frumos și fericit, este vorba despre o frumoasă poveste a zilei nunții, de la pregătirea și zâmbetul alături de domnișoarele de onoare, până la emoția de pe fața părinților în timp ce aceștia vărsă o lacrimă și privesc cu mândrie. Surprinderea detaliilor frumoase după ore și zile de planificare, de la florile frumoase, rochia și restaurantul, surprinderea zilei pe măsură ce se desfășoară, surprinzând bucuria invitațiilor, emoția mirelui, primul dans.

Aceasta nu este orice poveste, aceasta este povestea ta, iar noi vă putem fi alături pentru a imortaliza aceste momente și a crea amintiri de neuitat.