Videograf – Servicii Video

Echipa noastra va ofera servicii video profesionale pentru a surprinde evenimentele importante pentru dumneavoastra intr-un mod cat mai inedit. In functie de serviciile dorite, va putem oferi videograf nunta, videograf botez sau cununie civila, dar alte servicii video.

Descopera ultimele proiecte video

De ce este importantă videografia de nuntă?

 

Când vine vorba de a surprinde toate momentele speciale din ziua nunții tale, fotografia de nuntă este cea la care cele mai multe cupluri logodite se gândesc. Dar videografia nunții este la rândul ei o componentă importantă de luat în considerare. Un videograf poate filma momente emoționante pe care este posibil să le omiți, privirea mirelul în timp ce își vede pentru prima dată mireasa, lacrimile de fericire ale părinților sau urările prietenilor.

 

Mirii depun mult timp, efort și resurse atunci când își planifică ziua nunții. Este unul dintre cele mai speciale momente din viața lor și este important să colaboreze cu profesioniști care vor ajuta la păstrarea amintirilor din acea zi.  Deși mirii fac tot posibilul să profite de fiecare moment care se întâmpla, după ziua nunții doresc să retrăiască acele momente o dată în viață din nou și din nou.

Ce servicii video oferim?

Daca organizezi un eveniment corporate, nunta, botez, cununie civila, logodna sau aniversare, probabil doresti ca aceste amintiri sa ramana vesnic. Echipa noastra ofera servicii complete pentru evenimente, de la fotografiere, filmare profesionala sau cabina foto.

Filmarea profesionala a evenimentului poate fi oferita atat la calitatea Full HD, dar si la calitatea 4K. Tot procesul de filmare este efectuat de catre un videograf profesionist, folosind aparatura moderna si sistem de stabilizare a imaginii. Optional se poate oferi filmarea stabilizata din drona la calitate 4K. Toate materialele predate clientului sunt selectate si prelucrate de catre echipa noastra. Materialele sunt predate atat in arhiva online pe o platforma de sharing, cat si in format fizic pe stick USB, astfel incat pe viitor riscul pierderii informatiei sa fie minim.

ALLRO Events ofera pachete complete de servicii pentru evenimente care includ fotografierea si filmarea profeionala, cabina foto, filmare si fotografiere din drona, fum greu si gheata carbonica pentru dansul mirilor si primire invitati si albume foto.